Wil je ook graag op een ontspannen manier sporten in de buitenlucht?

Slow Sports maakt het mogelijk!
Boek een gratis proefles

 

“De Slow Sports activiteiten met Lia zijn enorm fijn om in de buitenlucht te doen en de tijd vliegt voorbij! Lia is een leuke motiverende coach met oor en oog voor haar deelnemers. Ze voegt tevens rust en bewustzijn toe tijdens de sessies, waardoor je na een uur niet alleen weer trots bent op je lijf, maar ook je hoofd weer is voorzien van nieuwe energie!”

– Femke

Herken je dit?

R

Je wil vooral dat het sporten leuk en ontspannen is gericht op het hebben van plezier. En het is dan mooi meegenomen als je er ook nog fitter van wordt.

R

Je wil wel gaan sporten, maar niet op zo’n verschrikkelijk hoog tempo. Je wil gewoon op zo’n manier kunnen sporten, dat dit gericht is op wat jij kan.

R

Je wil wel sporten maar dan het liefst buiten. Je zit al zoveel binnen. Maar je krijgt jezelf niet goed gemotiveerd om in je eentje te gaan.

Met Slow Sports ga ook jij met plezier bewegen!

Plezier staat voorop bij Slow Sports. Er wordt zeker wel gewerkt aan je conditie, maar gewoon in jouw eigen tempo en gericht op wat jij kan! Slow Sports is in ieder geval zeker niet gericht op wie het beste gaat presteren. Je wordt wel uitgedaagd maar je doet wat je kan en een ander ook.

Slow Sports is lekker buiten bewegen samen met anderen. Naast dat de buitenlucht je goed zal doen, is het ook gezellig. Het uurtje Slow Sports zal voorbij vliegen. Voor je het weet heb jij een uur goed bewogen en aan je conditie gewerkt.

Je zal merken dat je plezier krijgt in het sporten! Slow Sports sessies worden jouw vaste ritme om te sporten. Je voelt je goed omdat je dit kan volhouden. En bovenal ga je je er energieker door voelen!

 

De eerste stap om in beweging te komen is het moeilijkst!

Daarna wordt het makkelijker, je krijgt er plezier in!

Wat houdt Slow Sports precies in?

Slow Sports staat voor genieten én ontspannen bewegen. Plezier is belangrijk bij Slow Sports. Slow Sports is een veelzijdige training waar iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Er wordt veel gewandeld. Er wordt echter ook gewerkt aan de opbouw van je conditie, spierkracht en lenigheid. De lessen worden op zo’n manier vormgegeven dat er geen enorme drang achter zit om op een (te) hoog niveau te presteren. Belangrijk is het om op jouw eigen manier mee te kunnen doen. Alleen dan haal je er voor jouw de gewenste effecten uit.

De groepen zijn maximaal 10 deelnermers groot. Van belang is dat je als deelnemer minimaal 2.5 kilometer zelfstandig moet kunnen lopen. De lessen vinden buiten plaats. Het buitenzijn in de mooie natuur maakt het een hele fijne manier om ontspannen te bewegen!

Slow Sports is een concept bedacht door Désirée Smits, zij is leefstijlcoach en docent beweging en gedrag. Zij zag dat voor veel mensen die in haar praktijk kwamen, de drempel tot sporten hoog was. Zij besloot zelf een concept op te zetten om die drempel lager te maken. Met succes! Voor meer informatie zie www.slowsports.nl

Slow Sports Noordwijk!

Mijn naam is Lia. Als verpleegkundig specialist heb ik veel problemen gezien die onstonden door te weinig bewegen. Daarom wil ik met mijn medische achtergrond graag mensen aan het bewegen krijgen. Ik vind de missie van Slow Sports heel mooi. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om ontspannen te kunnen sporten. Daarnaast kan ik door mijn medische achtergrond ook mensen laten meesporten die een gezondheidsprobleem hebben.

Zelf hou ik erg van sporten en ik geloof dat bewegen buiten in de natuur positieve effecten op de gezondheid kan opleveren. Niet alleen zal lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, maar ook kan het sporten er voor zorgen dat je lekkerder in je vel zit.

Ook jij gaat je beter voelen door mee te doen met Slow Sports!

Voel je sterker!

Door te sporten in de buitenlucht kom je in een betere conditie. Ook krijg je sterkere spieren!

Voel je leniger!

Door de strectch oefeningen die gedaan worden tijdens de sportles zal je je weer wat leniger gaan voelen!

Voel je blijer!

Het sporten in de buitenlucht met anderen zal er voor zorgen dat je je fitter gaat voelen, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal!

Waar en wanneer vinden Slow Sports Lessen plaats? 

Maandagavond 19.30 uur

Verzamelplek

Parkeerplaats Duindamseslag Noordwijk

Woensdagavond 19.30 uur

Verzamelplek

Parkeerplaats Duindamseslag Noordwijk

 

Vrijdagochtend 9.30 uur

Verzamelplek

Parkeerplaats Duindamseslag Noordwijk

 

Ervaringen van mijn klanten

 

“De Slow Sports activiteiten met Lia zijn enorm fijn om in de buitenlucht te doen en de tijd vliegt voorbij! Lia is een leuke motiverende coach met oor en oog voor haar deelnemers. Ze voegt tevens rust en bewustzijn toe tijdens de sessies, waardoor je na een uur niet alleen weer trots bent op je lijf, maar ook je hoofd weer is voorzien van nieuwe energie!”

– Femke

Doe jij ook mee met Slow Sports?

Ga mee bewegen in de buitenlucht

Gratis proefles

(eenmalig geldig)

 

Goed bezig!

Jouw eerste stap is hiermee gezet!

 

Losse les

€ 10,00

Geweldig!

Fijn dat je mee wilt blijven doen!

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

10x sportenkaart

(14 weken geldig)

€ 85,00

Super!

Je gaat er helemaal voor met deze keuze!

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Tot aan welke leeftijd kun je met Slow Sports meedoen?

Leeftijd speelt geen rol. Wat belangrijk is, is dat je minimaal 2.5 kilometer zelfstandig kan wandelen in 1 uur. Tussendoor worden er ook nog oefeningen gedaan om de flexibiliteit te vergroten en de spieren te trainen.

Ik heb een blessure, kan ik mijn 10x sportenkaart stopzetten?

Met een blessure kun je je kaart tijdelijk stop zetten.

Echter ook als je een blessure hebt, kun je bij Slow Sports nog heel veel meedoen. Je kan immers op jouw eigen tempo sporten en er wordt veel gewandeld. Overleg bij twijfels anders met je huisarts.

Overigens is meedoen met Slow Sports altijd op eigen risico.

Ik moet binnenkort geopereerd worden. Kan ik met Slow Sports meedoen om mijn conditie te verbeteren?

Ja, bewegen in de periode voordat je geopereerd moet worden is heel goed! Slow Sports is hiervoor zeker geschikt.

Het is zelfs zo dat hoe beter je conditie is, hoe minder risico op complicaties. Dus het is heel wijs om mee te komen doen!

Ook na de operatie kun je natuurlijk weer aansluiten om het herstel te bevorderen. 

 

Ik wil met een eigen vriendenclub Slow Sports gaan doen, kunnen wij een eigen groep vormen?

Ja, dat kan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Kan ik individuele lessen volgen?

Ja, dat kan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Ik wil na een blessure of na een ziekte weer langzaam beginnen met sporten. Is Slow Sports hier geschikt voor?

Zeker, Slow Sports is hier goed geschikt voor omdat je op je eigen niveau aan je conditie werkt, zonder dat er een druk achter zit om op een te hoog niveau te presteren.

Ik wil ook heel graag op een ontspannen manier werken aan conditie en kracht!

Doe mee met Slow Sports!